Excalibur

At tørre sine madvarer har været kendt i årtusinder som én af de sikreste måder at konservere på.

Men tørring – dehydrering – er meget, meget mere end bare konservering:

I dag har det ny nordiske køkken gjort metoden kendt som en fantastisk måde at koncentrere smag og udforske helt nye smagsnuancer i maden.
Selv en almindelig trist agurk kan bidrage med en helt ny vild smag efter et par timer i en Excalibur.

Excalibur er markedets mest effektive dehydrator: Med et minimalt strømforbrug sikrer ventileringen at der konstant passerer tør, varm luft hen over fødevarerne.

Med Excalibur kan du tørre alle typer fødevarer og kun fantasien sætter grænser: Æbler, kantareller, fine skiver marineret oksekød, kartoffelskiver vendt i purløg og karry (uden brug af fedtstoffer!), grønkålschips (pas på: du bliver afhængig), banan/persille ...

Glæd dig til at udvide dit køkkenrepertoire uden at skulle tænke på andet end at eksperimentere.