Omega

Der er en grund til at udtrykket slow juicer er blevet populært:
Og der er i særdeleshed en grund til, at Omega – den originale saftpresser – er blevet det.

En slow juicer er en ny type juicemaskine, der presser saften ud af frugt og grøntsager i stedet for den "konventionelle metode": At rive, flå og slynge.
Det giver en helt anden type juice: Juicen skal ikke skummes, de flotte, naturlige farver fra frugt og grønt bevares, og det samme gør enzymer og vitaminer.

Faktisk kan en slow juicer beskrives som et yderst vellykket forsøg på at genopfinde den gammeldags frugtpresse til husholdningen: de gamle, kæmpestore hånddrevne presser er kogt ned til en lille, men virkelig kraftfuld motor, der bestemt – og skånsomt – presser frugten og grøntsagerne ud mod en si og skiller fibrene fra saften.

Din juice bliver helt fantastisk – og med den enkle rengøring bliver der mere tid til at lege med ingredienserne og dermed lave din helt egen juice.

Omega juicere findes i versioner, der tilgodeser dine ønsker til juice og ikke mindst til, hvor meget og hvordan du har tænkt dig at bruge den!


Omega er en 20 år gammel amerikansk producent af juicere og blendere af højeste kvalitet til både private og professionelle.
De er virkeligt innovative, og ret dygtige til at udvikle juicere til alle behov: Hvad enten du er entusiast, på en speciel diæt eller bare vil have en juicer, der kan lidt af det hele, så har Omega den i sortimentet.

De har i alle årene udviklet, testet og justeret deres blendere til noget af det mest driftsikre, man kan finde på markedet.

Deres produkter er billige i forhold til kvaliteten udfra devisen: De holder jo i mange år, så vi skal ikke bruges ressourcer på reklamationer!

Dét er sejt!

 

Idéen er at tage erfaringerne fra den intensive professionelle brug og anvende dem i udviklingen af maskiner til private brugere.

Omega juicere blev først kendt for deres ultraeffektive high speed-juicere, men lynhurtigt er deres Slow Juicere blevet kendt som både kraftige og pålidelige.