Optom er en forkortelse for det latinske Optimum Omnibus – Det Bedste til Alle.
Og det er virkelig dét, det handler om:
Vi leverer køkkenudstyr af højeste kvalitet til forhandlere indenfor både det professionelle marked og til det private marked.
Vore kunder er først og fremmest butikker, men også hoteller, storkøkkener, barer og restauranter og offentlige institutioner.
Da vores varer er af højeste kvalitet, er det også vores mål at servicere vore kunder bedst muligt – også efter at varerne er solgt!
Vores sortiment skal møde kriterier om opfindsomhed, kvalitet, driftsikkerhed og brugervenlighed. Sortimentet skal være så tilpas smalt, at vi altid har overblik og grundigt kendskab til dét, vi sælger.
Dette gælder både viden om baggrunden for varerne, installationen, betjeningen og måske det vigtigste af alle spørgsmål: “hvad kan jeg bruge denne dims til”?
Manden bag Optom er Anders Juul, der i 2003 startede en webshop, der blev Danmarks første med køkkenudstyr i superkvalitet.
Dengang var webbutikker relativt sjældne, og Internettet blev spået en kort levetid af rigtigt mange af de “gamle” i branchen.
10 år senere var der pludselig en chance for blive distributør af køkkenprodukter – og det var egentlig dét, der var den store drøm fra starten: At kende varens vej helt fra samlebåndet på fabrikken til køkkenbordet.
Optom opstod i 2013 på skuldrene af webshoppen, Juuls.
I starten af 2015 blev firmaet Gastro de Luxe ApS etableret. Gastro de Luxe Aps er et samarbejde mellem Optom ApS og Crylle® : Her importerer vi også highend køkkenudstyr – de fleste mærker som distributører, men også mærker hvor vi er agenter.